Jdi na obsah Jdi na menu
 


Lední medvídci

20. 2. 2011

Lední medvědi jsou samotáři,latinsky se nazývají Ursus maritimus.Samice porodí maximálně 4 mláďata a stará se o ně po dobu 2.let.Žijí hlavně v Antarktidě!Jsou to savci a jsou chráněný!Má rád plavání a nejraději má ryby a tuleně(sorry ségra).Játra ledního medvěda jsou jedovatá!!!V naší Zoo praha se odchov ledního mláďete podařil v roce 1942.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Hmmmmmm

(NIKI, 15. 3. 2011 13:55)

Nazdar Jůli ten text je zajímavej taky jsem něco napsala do gepardíci tak se nato podívej čau Niki

Re: Hmmmmmm

(Julča, 16. 3. 2011 17:44)

Jo fakt dobrý popožeň i svou drahou sestru!

Re: Re: Hmmmmmm

(Verča, 31. 5. 2011 18:17)

Jakou drahou sestru ???????????????????????????????????

 

 

Fotoalbum


Poslední fotografie



Archiv

Kalendář
<< srpen / 2019 >>


Statistiky

Online: 1
Celkem: 35397
Měsíc: 259
Den: 14